Lib Tech - Rasman - Surfesjappa - Hele Norges Surfesjappe
Meny
NOK
Rasman
Lib-Tech

Rasman

NOK 7.699,00 Inkl. mva
Forhåndsbestilling

Chris imponerte stort på Natural Selection med sin redesignede promodell. Hans drømmebrett elsker variert terreng og forhold, perfekt for utforsking av lokale skianlegg, samtidig som det er klart for å mestre massive hopp. Les mer.

Bring Servicepakke | 2-4 dager virkedager

Kjøp nå, betal senere.

  • Klarna • Mastercard • Visa
  • Norsk Brettbutikk Siden 1978
  • Rask levering med Brings Servicepakke

Andre varianter:

Produktbeskrivelse

Chris imponerte stort på Natural Selection med sin redesignede promodell. Hans drømmebrett elsker variert terreng og forhold, perfekt for utforsking av lokale skianlegg, samtidig som det er klart for å mestre massive hopp når forholdene i bakevjenes bortgjemte terreng er optimale. Den nye retningsbestemte formen har en moderat bredere nose og subtilt lengre nese for å gi flyt, og balanserer perfekt mellom å være en smidig, switch-vennlig resort-freestyler og en pudderløve uten like. Den nye Rasman, med en solid FSC®-sertifisert kjerne av asp og paulownia, og en robust økovennlig sublimert base, er klar til å ta deg og vår kanadiske helt Rasman til neste nivå!

• DET KANADISKE POWERBEISTET SITT DIRECTIONAL ATV FREESTYLE DRØMMEBRETT

• DOMINERER OVERDIMENSJONERTE PUDDERHOPP OG ELSKER EN DAG I ANLEGGET MED GUTTA

• HELT NY FORM MED MILD TAPER OG FLYTENDE PUDDERKLAR NOSE

 

 

 

C2 HYBRID | PERFEKT BALANSE

Skjærer gjennom skianlegget, leker i parken og mestrer puddersnøen. Lib-Tech samarbeidet med Travis Rice for å utvikle denne perfekt balanserte konturen. Mild rocker mellom føttene kombinert med kraftige cambers mot tuppen og tailen. Nok kraft, sprett og presisjon for å takle de største hoppene. Nok flyteevne og frihet til å mestre de bratteste linjene i Alaska eller i ditt lokale anlegg.

• Full kontakt og kontroll under alle forhold

• Rocker mellom bindingene gjør gode svinger enklere, kantgrep forbedres og flyteevnen økes

• Kraftige cambers i nose og tail gir sprett, stabilitet og kontroll

 

 

 

MAGNETRACTION | GJØR IS OM TIL PUDDER!

De bølgete stålkanten gir MYE bedre kantgrep under vanskelige forhold. Vinkel mot snø blir optimalisert og kanten på brett sitter mye bedre enn med tradisjonelle stålkanter. Patentert og forsøkt kopiert av mange andre produsenter. Men ingen har klart å gjøre det like bra.

 

MERVIN MADE - HANDCRAFTED NEAR CANADA

TRUST MERVIN MANUFACTURING

Velkommen til Mervin Manufacturings verden! Hjemmet til Lib-Tech, Gnu og Bent Metal. Over 30 års erfaring med hands-on produksjon i USA med fokus på miljøvennlighet, teknologiske eksperimenter og innovasjon. Mervins brett, som ikke produserer farlig avfall, kommer i form av snøbrett, surfebrett, ski og skateboard. De lager dem i Sequim, Washington i USA ved hjelp av miljøvennlige materialer, prosesser og energi.

Teamet, ledet av grunnleggerne i 1983, Mike Olson og Pete Saari, utfordrer hvert aspekt av idrettene og kulturene de elsker. De skaper drømmebrett for dette drømmelivet gjennom ny og revolusjonerende teknologi, som innsving forbedret for preparerte løyper, intelligent reversert camber med Banana Technology, evnen til å forvandle is til pudder med Magne-Traction®, og EcoIso Construction som er vanskelig å skade. Alt blir utformet, testet og perfeksjonert rett utenfor Mervin Mfg's dør; fra Cascade-fjellene og Mt. Baker til Stillehavet bare noen minutter unna.

Mike og Petes opprinnelige drøm smittet over på venner og meddrømmere. Snøbrettkjørere, skateboardere, skiløpere, surfere, kunstnere, eventyrere, punkere, bønder, ingeniører og materialeksperter, alle forent av en felles målsetning om å skape noe meningsfullt når det gjelder utvikling forent med miljøbevisthet. Drømmere som Jamie Lynn, som bare trengte gnisten og plattformen å hoppe fra, før han for alltid endret snøbrettkulturen og la grunnlaget for flere autentiske utøvere over hele verden. Den første gnisten av lidenskapelig hardt arbeid i jakten på moro har skapt et fellesskap av likesinnede individer som streber etter forbedring.

Bedre brett laget av, og for, venner. Bedre produksjonsmetoder som beskytter helsen til brettbyggerne og planeten, og etterlater null farlig avfall i produksjonen. Sterkere bånd til samfunnet som støtter virksomheten og kulturen er en del av livet deres. Mervin er en drømmefabrikk i en drømmebeliggenhet som produserer drømmebrett med drømme materialer og prosesser. Når du kjører på ett, er det mer enn bare brettet under føttene dine; det er lidenskap, teknologi, kunst, historie, fellesskap og visjon.

Du kjøper ikke kun et brett, du kjøper et Mervin-brett!

1983 - Første Snowboard (Gnu) 1985 - Første brett i verden med innsving! (Gnu)
1986 - Første Lib-Tech brett 1993 - Jamie Lynn
1996 - Lib Tech Skateboards 2004 - Magnetraction
2004 - Travis Rice 2006 - Skate Banana
2012 - Lib-Tech Surf 2015 - Lib-Tech X Lost Surfboards
 
2023 - Techno Pop (Resirkulert PET)  

Spesifikasjoner

EAN Code
841049177069
SKU
24SN051-NONE
Lurer du på noe? Vi kan hjelpe.
Mail: [email protected] Tlf: 9302 9020. Det er ofte travelt, så får du ikke svar, send mail.

Relaterte produkter

Lurer du på noe? Vi kan hjelpe.
Mail: [email protected] Tlf: 9302 9020. Det er ofte travelt, så får du ikke svar, send mail.

Nylig viste

Lib-Tech Rasman
Lib-Tech
Rasman
NOK 7.699,00 NOK 6.159,20

Spesifikasjoner

EAN Code
841049177069
SKU
24SN051-NONE
0/5
0 stjerner basert på 0 anmeldelser
0 reviews

I butikk

Online and in-store prices may differ
Last updated: Today at 00:58
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Sum, inkl. mva.
NOK 0,00
0
Sammenlign
Start comparison

Review Lib-Tech Rasman

Dette produktet har blitt lagt til i handlekurven din!
Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? Ja Nei Mer om cookies »