SUP - KJØPSHJELP - Surfesjappa - Hele Norges Surfesjappe
Meny
NOK
  • Klarna • Mastercard • Visa
  • Norsk Brettbutikk Siden 1978
  • Rask levering med Brings Servicepakke
  • 14 dagers åpent kjøp

SUP - KJØPSHJELP

SUP - Hva er det?

Du har sikkert sett de. Noen padler effektivt i vakre fjorder (Stand Up Paddling) mens andre gjør slapstick opptreden på badeleker/billig SUP i havna (Stand up Comedy).

SUP er den enkleste måten å komme seg ut til friheten på vannet uansett hvor det måtte være. Opplevelsene du får med denne friheten er rett og slett fantastisk! Så er det noen som vil trene, tøffe opp kidsa, seile, ri bølger, padle elv, fiske fisk eller fiske etter partner - mulighetene er uten begrensing. Tilbakemeldingen fra våre padlere/familer/individualister er at dette er dette er den mest brukte aktivitetsplattformen de noensinne har investert i.

På skikkelig utstyr er det lett å transportere, pumpe opp og padle i vei. Velger du utstyr fra oss garanterer vi at du får noe brukbart uansett prisklasse. Når det er sagt så er det på Red Paddle og deres 5 års garanti som er størst både hos oss og ellers i verden. Prisen over tid er lavest på markedet om man ser på levetiden.

Vi tar for oss padleutgavene hos oss. Badelekene som flommer over markedet i prisklassene under 4000,- finner du hos foretakene som ikke bryr seg om å forsøple naturen med PVC og måler suksessen sin i hvor mange kroner de kan tjene på deg. Vi derimot måler suksess i anntall padlere vi klarer å få inspirert til aktivitet, og at brettet vi leverer skal vare så lenge for deg og jordkloden som det er mulig.

 

VI TAR HER FOR OSS OPPBLÅSBARE PADLEBRETT

Hva skal du velge? Det finnes tre hovedtyper av teknologi som brukses i produksjonen. Kvaliteten på arbeidet som gjøres spiller selvfølgelig en stor rolle også. Under følger en rask innføring i de tre teknologiene brukt ved produksjon.

MSL - 5 ÅRS GARANTI

Annerkjent som den beste produksjonsmetoden i bransjen og patentert av Red Paddle Co. Spesialprodusert "High Density Drop Stitch" gjør at disse bretten tåler et mye høyere trykk, holder overlegent på formen og oppleves neste like stivt som et fast brett. Modeller med denne teknologien tåler fint ett trykk på 25 psi som er mye høyere enn alle andre. Produksjonsmetoden tar 72 timer og er opptil 10 ganger så lang som de masseproduserte brettene som velter ut fra rimelig produsenter. Trådene som går tett i tett fra topp til bunn inne i brettet er ikke lineære og dette gjør at produktet tåler et mye høyere trykk, er stivere ved lavere trykk og er robuste som ingen andre. Tåler mye mer? Sjekk film her.

DOUBLE-LAYER

Nest beste løsning. Her er to lag med PVC (materialet som brukes i brettene) limt sammen for å skape ett stivere og mer lufttett brett. Vekten øker og det er ofte vanskeligere å rulle de sammen når de skal ned i baggen igjen. Fordelen er at disse er gode å padle og har høy ytelse. Disse tåler mer enn de rimeligste typene og kan gjerne pumpes opp til 18 psi.

SINGLE-LAYER

Rimeligste måte å produsere brett. Ett lag med PVC. Disse modellene er mykere. Trådene inne i brettet er linære fra topp til bunn og brettene tåler fra 12-15 psi. Produksjonen går fort og det er vanskelig å få de symetriske. For å kompensere for at de ikke blir stive lages bretten mye tykkere for at de ikke skal oppleves helt håpløse å padle. Det betyr at du også må bruke mer tid på å pumpe opp brettet. Fordelen er at de er rimelige. Bakdelen er at de kan oppleves ustødige, de lekker luft, og sklir ikke i rett i linje på vannet.

Vi tilbyr brett laget i alle versjoner. Vi har solgt Red Paddle Co med den høyeste kvaliteten i over 10 år. Vi vet at kvalitet koster og vi har også begynt å selge Single-Layer teknologi for dem som ønsker en aktivitet for hele familien uten at det gjør for stort innhogg i feriebudsjettet. Det viktige for oss er at du vet hva du kjøper slik at du er fornøyde etter å ha tatt et valg basert på kunnskap om brettet du skal padle på.

NB Vi anbefaler å styre unna brett som er priset "WOW! 55% rabatt. Verdens beste SUP til super-pris!" og som har et navn som ikke gir flere referanser og treff på Google. Sitter alle modellene på knærne, eller bøyer brettet seg på midten på modellfoto må du styre unna! Det er faktisk meningen at du uten problemer skal klare å stå på disse. Vi mottar et titals mail i uka fra gummibåtfabrikker i Østen som er klare for å rydde plass til å lime sammen PVC og levere "SUP" brett som vi kan sette navn på selv. Den store produksjonen av "søppelbrett" i 1000 kroners klassen har i stor grad ødelagt ryktet til ståpadling. "SUP" i badelekekvalitet har oversvømt markedet så mange tror faktisk at SUP er både vanskelig og ubrukelig som padleaktivitet. Postordrebutikkene i utlandet spekulerer i tilegg på at du ikke orker å gjennomføre en retur da prisen på returen er like høy som kjøpsprisen. Det er egentlig bare trist, da noe av det fineste du kan gjøre er å bruke fjorder, vann, elver og hav til å padle på.

Gjerne med en firbent en.

TYPER BRETT

ALLROUND Høy stabiltet og rundere i formen. Bedre balanse og de kan også surfes i bølger. Kan brukes over alt av alle.

TOURING/SPORT Brett som er laget for flatt vann. Like ofte på en innsjø, i en fjord som i skjærgården. Disse er smalere i fronten, gjerne med en V, sklir raskere og mer retningsstabile. Har vokst voldsomt i populæritet da mange finner ut at surfing ikke er en del av sup-hverdagen.

RACE Fart, fart fart. Smale og lange. Laget for hastighet og brukes av erfarne SUP-ere eller de med mange timer på et Indoboard. Ikke for nybegynnere, men veldig morsomt nå du får det til.

RIVER Rafting i stryk. Ekstra brede med rette linjer. Superstabile og finner som tåler masse juling fra steiner som ligger på bunn i elva. Skal du på elvesafari og fallhøyden er stor er dette løsningen.

YOGA Bredere brett som ligner veldig på allround. Disse har ikke bærehåndtak og en ren flate på toppen hvor yoga kan utøves.

WINDSURF/WINDSUP Brett som kan padles og windsurfes med. Alt i ett. Det er en fordel om kjølen er gjennomgående og ikke en finne som settes på midt under brettet. Moro for hele familein hele sommeren.

Trenger du hjelp til å komme i gang er det bare å komme innom en av butikkene våre. Vi svarer selvfølgelig også på mail, [email protected].

 

Vi samarbeider med flere av pionerene her i landet.

KURS/EVENT

4 Elements, Follo Aktiv og SUP Vikings er de med lengst og best erfaring. Disse stiller med sertifiserte instruktører. Ønsker du et kurs, en fellestur eller f.eks et utdrikningslag er det bare å kontakte den som er nærmest.

4 Elements - Oslo, Akershus og Lofoten http://www.4elements.no

Follo Aktiv - Follo http://www.4elements.no

SUP Vikings - Stavern. Mulighet for leie. https://supvikings.no/om-oss/

 

EKSPEDISJON

SUP Norway leverer det aller råeste av turvirksomhet på øverste nivå. Utsolgt hvert å lang tid i forveien. Forhåndsboooking for 2023 er åpnet. https://supnorway.com

Her finner du vårt utvalg SUP. https://www.srfsnosk8.no/sup/

Vil du grave litt videre - så er det meste dekket på youtubekanalen til RED

Vi ønsker deg et balansert liv på vannet, og joda, det kan kjøpes for penger :)

Mvh Simen - Surfesjappa

Foto: SUP Norway

 

Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Sum, inkl. mva.
NOK 0,00
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produktet har blitt lagt til i handlekurven din!
Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? Ja Nei Mer om cookies »