Gnu - Recess - 2021

NOK 3.299,00 NOK 2.309,00
På lager
Artikkelkode 19SN001-BTX-100
I butikk: Sjekk status lokalt

I butikk

Lukk
Brettet som gir barna størst glede i bakken. Teknologien hjelper barna til å kjøre riktig teknisk. De carver i stedet for å sladde. Glade barn = glade foreldre. Gjør deg selv og arvingen en tjenste. Velg den beste løsningen.

Strap in and fire up your imagination and let intuitive easy riding asymmetric geometries and ultra grippy serrated edge control technology take your mountain exploration to new heights. Designed and handbuilt to make unreal snowboard progression fast, easy and fun.

Art by Robert Zwiebel @rovert_zwiebel

  • Fun, easy riding technology enhanced freestyle
  • Unreal absolutely everywhere on the mountain
  • Intuitive fatigue reducing Asymmetry

 

Original Banana er konstruksjonen som startet hele rocker revolusjonen for litt over 10 år siden da Lib-Techlanserte Skate Banana med denne teknologien. Det er rocker mellom bindingen og svak camber i nose og tail. Teknologien ble utviklet for å gjøre det lettere å kjøre gode svinger i vanskelige forhold med bruk av mindre kraft og teknikk. Da de var ferdige med utviklingen viste det seg at dette er optimalt for flyt i løssnø og gjør brettene veldig lekne og lettkjørte også. Denne teknologien er et veldig godt valg for de som kjører i helgene, velger bort sorte bakker og som ønsker et lettkjørtbrett som fungerer like godt i løypa som i løssnøen mellom trærne.