TESTRAPPORT FRA LISTA

Høsten så langt har vært råbra! Jeg føler meg heldig som har tilgang på det aller beste utstyret fra Srfsnosk8. Med tungt svell og verdensklasseforhold langs kysten har utstyret blitt testet skikkelig. Jeg kan melde om veldig gode endringer på Superhero fra fjordårets Hero seil. Seilene har mindre nedhal og mer uthal enn tidligere og denne pakka er utrolig bra. Større avstand mellom de to nederste spilene gir kvikkere aksellerasjon og en softere feeling på bølgen, samtidig gir de to kortere spilene topp stabilitet.

 

Foto: Otto Motzke

I Norge seiler jeg stort sett sides/side-off forhold, men synes det funka like bra i typiske side-on Pozo forhold. Har fått juling av mange masthøye bølger og kan bekrefte at dette preller av på utstyret. Til tross for lavere vekt enn Hero, er SuperHero SuperSolide saker.

 

Foto: Otto Motzke

Jeg seiler Fanatic Grip som quad fordi jeg foretrekker å ligge litt frempå omtrent som på et surfbrett. Brettet er superstabilt og ligger rolig i vannet så jeg kan stole på balansen gjennom en bunnsving. Her ligger også nøkkelen til en bra cutback.

 

Foto: Otto Motzke

Det er nye gode prognoser for vestlandet til helgen og jeg kjenner det kribler allerede. Sees vi?

Tekst: Terje Tuft • Foto: Otto Motzke
Bli den første til å kommentere...
Legg igjen en kommentar