Test • Gnu Antigravity

En knallgod allrounder!
 
Om jeg skulle en tur til alpene og spesielle omstendigheter gjorde at jeg kun fikk lov til å ta med meg et brett, ville denne stått øverst på min liste. Dette er en ganske tradisjonell freeride camber med trivelig flex. Brettet er litt bredere foran enn bak, men ikke så mye at switch i park er et problem eller at switchlandinger i pudder er vanskligere enn med en vanlig twin. Den litt puddervenlige nesa begynner et lite stykke inn på brettet som igjen gjør camberen litt kortere og mer leken.
 
Dette er ikke det aller beste pudderbrettet, ikke det aller beste parkbrettet og ikke det aller beste carvebrettet jeg har kjørt. Men Antigravity er det eneste brettet jeg har kjørt som gjør alt dette veldig bra! Burde absolutt testes av de med forkjærlighet for side hits og liker brett som både kjører switch og pudder i anlegget.
 
Foto: Dag Kristian - Oslo Vinterpark
 
Foto: Mervin MFG
 
 
Dag Kristian
Bli den første til å kommentere...
Legg igjen en kommentar