Simens anbefaling • Freeride Snowboard

 

Gnu Gremlin - Kort, breit og lettkjørt. Liker følelsen av lekenheten kombinert med farten den tåler. Kjører for det meste heis om dagen, med arvingene. Med dette brettet er jeg klar for all anleggsbasert kjøring. En liten runde innom parken, lek langs kanten av løypa, side hits, carving i stor fart og jaging etter pudder mellom trærne.

Bent Metal Axtion - Flex 6. Passe stiv til mine 82 kg. Er ferdig med å pushe grensene, men må føle at bindingene gir god support. Med unibody base koster den litt mindre enn tilsvarende bindinger. Mye binding for pengene :-)

Deeluxe Deemon L3 Boa - Oi. Der kom det en fantastisk boot fra Deeluxe. Stiv, dobbel boa med egen stramming over vrist. Super lett å tjune strammingen. Helt ny innerstøvel med mye bedre grep om helen. Formbar. Føles som stivhet 8. Komfortable fra første tur. Oh la la. Problemfrie boots er det beste i verden og så er de litt brede også.

Jakke og Bukse - Kjører 2-lags Gore-Tex fra Volcom. Føler meg mest vell i et snowboardbrand. Lite vandring til topper i høyt tempo så trenger ikke bruke det dobbelte på 3-lags. Holder meg tørr og slipper ut den varmen jeg produserer når jeg henger på junior og hiker på kickeren vi har bygd utenfor hytteveggen. Med glidlås som fletter sammen jakke og bukse får jeg aldri snø oppover ryggen eller ned i boxeren.

Dragon PXV - Konge Goggles! Ekstremt godt sidesyn, stor volum, dugger lite (aldri). Fantastiske Lumalens linser. Barna mine stjeler de hele tiden om de sniker seg først ut. Må kanskje kjøpe til dem også :-)

Dakine Fillmore - Jeg er varm på hendene. Fryser sjelden. Lett foret og holder meg tørr på normale vinterdager. Slipper å ta av vottene for å kjøle hendene ned under heisturen. Dakine kvalitet. Varer i mange sesonger.

Dakine Cutter - Klarer ikke ull på hodet. Klør. Denne er perfekt. Passe nøytral og holder fasongen hele vinteren og neste vinter.

Her kan du se produktene

Simen Strandås
Bli den første til å kommentere...
Legg igjen en kommentar