Mats sin anbefaling • Surf

Mats vokste opp ved Mjøsa, men da bølgene sjeldent ble over ankelhøyde dro han som 14-åring til Stadlandet for å lære seg å surfe. Siden dette har han fortsatt med turene vestover og senere representert Norge i Europa- og Verdensmesterskap i surfing i Marokko og på Azorene. Mats bor nå i Oslo og er alltid klar for å bistå letingen etter det perfekte surfebrettet.

 

 

Haydenshapes - Hypto Krypto: One board quiver, brettet som gjør alt, verdens beste surfebrett. Jeg har surfet på samme Hypto Krypto i 5 år. Den har vært jorden rundt og surfet alle slags forhold - brettet fungerer alltid. Uansett om det er 3 fot og slappe forhold på Saltstein eller godt over hodehøyde i heavy forhold på Maldivene gir Hypto Krypto deg akkurat det du trenger. Mye volum under brystet gjør brettet raskt å padle og man fanger bølger tidligere. FutureFlex teknologi (karbonrails) gir brettet en morsom og leken flex, som samtidig holder deg stabil i høye hastigheter i bratte bølger. Dette er brettet du alltid kan ha med på tur, en favoritt av alle her i sjappa som surfer.

 

FCS II - Accelerator PC: En super allround-finne som passer til de aller fleste surfere. Jeg synes Acceleratoren fra FCS fungerer superfint for de fleste forhold, kanskje spesielt da det blir litt større på fjorden. Dette er en litt stivere finne som gjør krappe manøvre og surfing i pocketen supermorsomt, samtidig som den er responsiv i mindre forhold. Klikksystemet til FCS II er en skrue-fri løsning som gjør at du kun trenger å poppe inn finnene, så er du klar for å padle ut, enklere blir det ikke.

 

Gorilla - The Jane tailpad: Fin og enkel 3-piece tailpad med godt grep og en behagelig arch. Kommer med en 90-graders vertikal kick-tail som låser foten til brettet i mer kritiske manøvre eller store svinger. 

 

FCS - 6’ Allround Leash: Behagelig og slank leash som sitter godt rundt ankelen som man med trygghet kan bruke i bølgehøyder opp til 8 fot. Nå med sterkere borrelås, samt silikon på innsiden av ankelstroppen som hindrer at leashen roterer på foten. 

 

Dakine - 6’ Triple Reisebag: Dakine sin reisebag har tykk padding på sidene, topp og bunn for å forsvare seg mot stressa flyplassansatte. Her har du plass til 3 brett, eller 2 brett + mye bagasje. Bagen har inndeling, stropper for å holde brettene stille under transport, heavy-duty glidelås og reflektiv bunn for beskyttelse mot solen. En super bag for innenlands- og utlandturer. 

 

Dakine - No Zone solhatt: Digg når sola skinner

 

Klikk her for å se utstyret

 

 

Bli den første til å kommentere...
Legg igjen en kommentar