RED - Pakke - Sport - Hybrid Tough 50% Carbon Åre - 2022

NOK 15.497,00 NOK 11.999,00
På lager
Artikkelkode 001-012-002-0014
I butikk: Sjekk status lokalt

I butikk

Lukk
  • Hvis du kjøper minst 1 av "Sport - HT 50% Carbon Åre - 2022" så får du gratis frakt

Andre varianter:

Pakke med 50% Carbon åre av høyeste kvalitet. Bladet er i nylon slik at det samtidig tåler røff bruk. Sport er det perfekte brettet for de som ønsker en rask SUP med god stabilitet. Med den justerbare åren som følger med padler du lengre og raskere ved bruk av mindre krefter. God balanse samtidig som du får god fart og retningsstabilitet. Har blitt vår bestselger ved siden av Red Paddle Ride de siste årene. Har du ikke utfordringer med balansen kan du trygt kjøpe dette som ditt første brett.

Fordelene ved å velge pakke fra Red Paddle er lang. Her er noen.

Tåler mest og har høyeste ytelse av alle oppblåsbare SUP. Patentert teknologi gjør brettene stivere og mer holdbare. Eneste merke med 5 års garanti over hele verden. Tåler garantert 25 psi. Overlegen stabilitet og ytelse. Tar 72 timer å produsere mot billigmerkens hurtigproduksjon på 6 timer.

Markedets råeste pumpe følger med. Pumper raskt med 2 kammere og med samme pumpe kan du pumpe opp til 25 psi.

NY! ATB Transformer Bag. Bag med hjul og mulighet til å bære på ryggen. Nytt for året er at du kan ta bort skallet på bag om du skal gå ett stykke før du padler. Du slipper å la bag ligge igjen på startsted. Du er fri til å gå fra vann til vann, overnatte og komme i mål et annet sted om du vil uten å bekymre deg for at bag er borte når du kommer tilbake. Kraftige hjul gjør at du lettere drar den i røft terreng.

RSS Battens. Nå enda bedre. Disse stiver opp brettet enda mer og gjør avstanden til konkurrentene enda større. Nytt design gjør det enklere å dra de på plass. Kraftig farge for at du ikke skal glemme de på stranda. Miljøvennlig materiale som kan resirkuleres. Bedre holdbarhet.

Nytt stroppesystem. Twin D-ring system gjør at du kan tilpasse stropper til å holde små eneheter sammen med store bagger. My lettere å feste drikkeflasker og lignende ordentlig.

Enklere å pakke sammen. De konkurrenten som prøver å nærme seg Red Paddle i ytelse bruker to lag med PVC for å stive opp brettene. Dette gjør dem mye tyngre og mye vanskligere å rulle sammen etter bruk. Livet er enklere med en SUP fra Red Paddle Co :-)