Hvordan sette opp og pakke sammen ditt RedPaddle brett - Surfesjappa - Hele Norges Surfesjappe
Meny
NOK
  • Klarna • Mastercard • Visa
  • Norsk Brettbutikk Siden 1978
  • Rask levering med Brings Servicepakke

Hvordan sette opp og pakke sammen ditt RedPaddle brett

For de som vil ha en liten inføring i hvordan man gjør klart Red Paddle brettet sitt er det lagd noen fine filmer på dette.

Første steget er å komme seg dit du skal paddle enten det er med bil, buss, tog, sykkel eller til fots. Pakk ut brettet ditt, har du løs finne(r) som må settes på med skrue viser videoen under hvordan du gjør det:

I filmen(e) under går Red gjennom den nye pumpen Titan II og hvordan man pumper opp brettet.

Og eldre pumper:

Det er ikke alltid like lett å vite hvilken vei de forskjellige delene av paddleåren skal stå, her er en video som forklarer hvordan man setter sammen 3-delte paddleårer fra Red.

Husk å feste leashen(sikkerhetslinen) i D-ringen før du legger ut på ferd:

Før du pakker sammen brettet etter paddleturen er det greit å tørke av sand, olje og annet uønsket. Instruksjonen for å tømme brettet for luft står ved ventilen. Ett lite tips er å ikke ha fjeset rett over ventilen, det kommer mye luft på en gang og ligger det sand i ventilen kan du få dette i øyet.

Korrekt teknik for å rulle sammen brettene fra Red vises under om det er lenge siden du har pakket sammen brettet og trenger en liten oppfrisker :)

Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Sum, inkl. mva.
NOK 0,00
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produktet har blitt lagt til i handlekurven din!
Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? Ja Nei Mer om cookies »