AFS - Blackbird 7'6/8'0 - Surfesjappa - Hele Norges Surfesjappe
Meny
NOK
AFS - Blackbird 7'6/8'0
AFS
AFS

AFS - Blackbird 7'6/8'0

NOK 27.999,00 Inkl. mva
Forhåndsbestilling
Bring Servicepakke | 2-4 dager virkedager

Kjøp nå, betal senere.

  • Klarna • Mastercard • Visa
  • Norsk Brettbutikk Siden 1978
  • Rask levering med Brings Servicepakke

Andre varianter:

Produktbeskrivelse

AFS sin custom carbon produksjon i Frankrike er noe av det mest presise og vakreste som finnes.

De har lengst ferdstid i Europa på hydrofoil med åre på sup og downwind. De har erfart mye og kjenner godt hvilke rockerlinjer og former i samspill med high-tech carbon som sender oss best over nordsjøen.

Så er du klar for det aller nyeste av downwindbrett for våren 2024 så har du det her. Helt siden Dave Kalama introduserte lange effektive DW brett har brettdesignere overalt kokt fram og over av eksperimentelle design. Det gøye med det er at bølger og dønninger er forskjellige over hele kloden. Så noe som er rått i Australia kan være bare sånn passe i Arendal, mens noe som er fett i Frankrike kan være superdigg på Jæren. En millimeter i endring på en en rockerlinje eller en rund kant på feil sted kan være hele forskjellen om du sklir effektivt opp på take-off eller må skjælve, tvile og sloss deg opp på topp puls. Nå er ikke DW enkelt i starten, men noen brett gjør det enklere enn andre brett.

Vi anbefaler sterkt at du følger anbefalingene i kroppsvekt hvis du vil mestre DW med åre. Skal du bruke vinge på brettet kan du gå ned i lengde, men være litt forsiktig med å gå for smalt. Alle modellene sklir lettere opp enn alt annet du har stått på av "tradisjonelle design" alikevel.

AFS er utviklet i nordsjøen siden 2009, produsert på europas mest high tech produksjonssted, prismessig som det meste annet som er lett, stivt og sterkt. Produksjonen er begrenset da det kreves faglært arbeidskraft og fancy produksjonsmateriell og etterspørselen uforutsigbar.

Vi har bestillt inn noen for lager, men regner med at de forsvinner raskt og slik havner vi på nytt i produsjonskø. Vi bekrefter leveringsdato ved bestilling, og krever 5000,- i delbetaling ved bestilling.

Welcome to the fascinating world of the Blackbird, a perfect fusion of passion and bold innovation. Designed with precision for extreme riding enthusiasts, the Blackbird embodies the pure essence of performance, offering a unique profile and an unparalleled experience.

The visionary design of this board pushes the limits of aerodynamics, creating a perfect symbiosis between form and function. Every element of the hull, deck, and front and rear bulbs is carefully designed to reduce drag while providing precise handling and optimal stability.

Delivery mid-January/early February.

Lurer du på noe? Vi kan hjelpe.
Mail: [email protected] Tlf: 9302 9020. Det er ofte travelt, så får du ikke svar, send mail.

Relaterte produkter

Lurer du på noe? Vi kan hjelpe.
Mail: [email protected] Tlf: 9302 9020. Det er ofte travelt, så får du ikke svar, send mail.

Nylig viste

AFS AFS - Blackbird 7'6/8'0
AFS
AFS - Blackbird 7'6/8'0
NOK 27.999,00 NOK 22.399,20

Spesifikasjoner

0/5
0 stjerner basert på 0 anmeldelser
0 reviews

I butikk

Online and in-store prices may differ
Last updated: Today at 23:50
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Sum, inkl. mva.
NOK 0,00
0
Sammenlign
Start comparison

Review AFS AFS - Blackbird 7'6/8'0

Dette produktet har blitt lagt til i handlekurven din!
Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? Ja Nei Mer om cookies »