Fanatic

Tre år etter at vi startet surfesjappe kom Fanatic Windsurfing til verden. Drevet fram av et superhi-tech kjemikonsern og en gruppe ihuga entusiaster som skulle legge grunnlaget for moderne produkskjon av windsurfere slik vi kjenner det idag. Fanatic er den dag i dag varemerket som har lengst levetid/kvalitet og oppnår best pris i annenhåndsmarkedet.

Sjefsdesigner Sebastian Wenzel er presisjonsmesteren som ikke bare har en utrolig "feeling" og erfaring i hendene, han var også den første som virkelig registrerte alle rockerlinjer og outlines i et datasett for å aksellrere designutviklingen.

Seb bor i Portugal og det kjennes spesiellt på freeride og allroundbrettene hans. Vindrevne bølger akkurat som vi hovedsakelig opplever i Norge krever litt mer V-bunn og mindre kurvet outline. Radikale bølgebrett drives fram i samarbeid med verdens beste globetrottere på vannet med Victor Fernandez i spissen.

http://www.fanatic.com

Side 4 av 7
Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? Ja Nei Mer om cookies »