Volcom - Guide Gore-Tex Jacket - Black

NOK 6.999,00 NOK 4.899,00
På lager
I butikk: Sjekk status lokalt

I butikk

Lukk

VOLCOM GUIDE GORE-TEX JACKET

Volcom Guide Gore-Tex Jacket er utviklet av og for guidene på Baldface Lodge i Canada. Guidene i Baldface bruker disse plaggene gjennom hele sesongen, og er avhengig av bekledning som gir ekstrem beskyttelse mot vær, har smarte teknologiske løsninger, og ikke monst slitestyrke til å kunne brukes hardt over lang tid. Guide Gore-Tex Jacket er laget i robust 3-lags Gore-Tex, "Guaranteed to keep you dry". Vi anbefaler dene jakken til deg som ønsker topp slitestyrke i kombinasjon med den beste bekyttelsen du kan få mot dårlig vær.

Fjellguider har strenge krav til sitt utstyr. Jakken må kunne brukes med sekk og klatreseler uten å hindre beveglsesfriheten, samtidig som man har tilgang til lommer. Nettop derfor er de største lommene høyt plassert på Guide-jakka. To store brystlommer gir plass til radiokommunikasjon og kart/kompass.

Jakken har i tillegg alle funksjoner du forventer fra en toppjakke i dette prissjiktet. Med Volcoms patenterte Zip-Tech®, kan jakken enkelt kobles sammen med en Volcom bukse med samme teknologi. Dette skaper en effektiv barriere mot løssnø. I hetten finner du en avtagbar ansiktsmaske (Face Tech™) som gir ekstra beskyttelse i uværet. Jakken har Recco-brikke, vanntette glidelåser fra YKK, fullt justerbar hette, komfortfleece i kragen, ventilasjonskanaler i ermhulene, justerbart snøskjørt med stretch, lycramansjetter i ermene, gogglelomme og glidelåsdrager med fløyte.

FABRIC:
- GORE-TEX 3-Layer
- Tricot Backing
- Fully Taped Seams
- Standard Fit

DESCRIPTION:
- Zip Tech® Jacket to Pant Interface
- Face Tech™
- Recco® Advanced Rescue Technology
- YKK® AquaGuard® Water Repellent Zippers
- Hidden Toggle Cinch Hood
- Peripheral Hood Adjustment
- Goggle Clips
- Guide Proven Radio Chest Pocket
- Guide Proven Map Chest Pocket
- Super Suede Chin Guard
- Mesh Lined Zippered Vents
- Stretch Adjustable Powder Skirt
- V-Science 2 Way Cuff System
- Lycra Hand Gaiters
- Pocket Access Hem Cinch
- Goggle Pocket
- Specialty Ticket Ring
- Whistle Zipper Pull
- NEW: Tricot Lined Hand Pockets
- Guide Proven: Developed with and for the guides at Baldface Mountain in Nelson, B.C., Canada
- GORE-TEX Guaranteed to Keep You Dry™