Våtdrakter • 6mm

 

6mm drakten trenger du når du skal være i vannet høst, vinter og vår. Kommer med og uten hette. Alle draktene er egnet for bølgesurfing, windsurfing og kitesurfing.

 

• Bruk filter for å finne utvalget i din størrelse •

 

Den mest solide high-tech drakta på markedet er C-Skins Wired+. Dette er en forbedret utgave av bestselgeren i norge de siste 12årene. Innovative Dark MatterLiquid Skin på bryst og rygg beskytter mot vindnedkjøling og øker levetiden dramatisk. Du slipper nå glatt panel på bryst som forringer holdbarheten og hindrer stretch. Helt ny neopren, Halo RD8 er utviklet spesielt for kaldt vanns surf. Den innvendige fleecen er tykkere og med ekstremt effektiv drenering. Infrarødt reflekterende materialer i fleeceforet øker isolasjonseffekten ytterligere. Petroliumsfri (erstattet av en kalkstein prosess) neoprenproduksjon er av høyeste ECO gradering. Vannbaserte lim og trykkprosesser (løsemiddelfri). Polyester fleece og tråd i resirkulerte materialer. Resultatet er den råeste og beste drakta for norske forhold og planeten vår.

 

Mest for pengene får du ved å velge Ion Seek. Optimalisert balanse mellom bevegelsesfrihet og varme. Dette gjøres ved å kombinere super fleksibel I_foam neopren, den flexoptimaliserte foringen Hot_Stuff 2.0 og varmen fra Plasma_Plush 2.0. Drakten kommer med Drygrid som hindrer vann å feste seg i drakta og reduserer vekten under bruk. Dette er en ekstremt komfortabel drakt med bevegelsesfrihet du ikke har kjent før i en 6mm med hette.

 

 

Er du kun noen få runder i vannet i den kaldeste perioden er C-Skins Legend valget for deg. En 6mm drakt til en pris lommeboken ikke legger merke til. Dette er en enkel våtdrakt med tette sømmer som holder deg god og varm under hele aktiviteten. Den solide konstruksjonen gjør at dette er også vår mest solgte drakt for utleie.