RED - Pakke - Sport 11' m/justerbar glass/carbon åre

NOK 13.597,00 NOK 12.499,00
Artikkelnummer:: REDPAKKESPORT11
Tilgjengelighet: På lager

Veil 13.597,- High-end SUP-pakke for flatt vann. Sport 11’0 er raskere i vannet enn vanlig allroundmodeller. Med den patenterte RSS teknologien er brettet tynnere (lettere å holde balansen og mer effekt i padletaket). 30 bredde gjør den rask og passe lett å padle (velg gjerne 11’3 om du trenger et bredere brett). Den har finnebox som ved bruk av ordentlig finne gjør brettet mye mer retningsstabilt. Veldig fint når du paddler på flatt vann i norske fjorder. Her får du den råeste kombinasjonen av materialer og produksjon i Red Paddle sin Sport 11’.

Det er her brukt MSL teknologi som gjør brett 2 kg lettere, stivere, holder bedre på formen og er mye lettere å pakke ned. Ingen over, ingen ved siden. I pakken følger det med en lett og spenstig glassfiberåre som kan deles i tre for transport. Oppgradere gjerne årer - det kan vi ta en prat om om du er i tvil. Pakken kommer også med en super trillebag med solide bærestropper. Red Paddles pumpe er den råeste på markedet. Pumper raskt med 2 kammere. Når du skal ha høyt trykk i SUP´en så bruker du ett kammer og du kan oppnå 25 psi.

Ingen andre produsenter lager oppblåsbare brett som tåler så høut trykk. Du får med ganske vanntett pose til mobil, nøkler, lommebok etc. Leash følger også med. Denne pakken er rå. Har du spørsmål ta kontakt på oslo@srfsnosk8.no.

0 stjerner basert på 0 anmeldelser
Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? Ja Nei Mer om cookies »