Pakker

La oss gjøre det kompliserte enkelt. Utvalget er stort. Vi har testet alt. Disse to pakkene dekker 80% av Norges befolkning.

• Velg pakken med Carbon Credit om hastigheten er normal, du skal ikke vinne, hver dag skal maximeres og du liker å kjøre inn og ut av løypa. Du hopper på kuler, liker at svingen sitter og kjører snowboard for du liker friheten og lekenheten slalomski ikke har. Har det kommet nysnø kjører du inn og ut av skogen og du kjører 1-14 dager i året.

• Velg pakken med T2B hvis du liker mer hastighet, kjører i større anlegg, er over nybegynnerstadiet, hopper i parken, går fra heisen for å kjøre pudder, herjer inn og ut av skogen, forventer bra respons/pop i brettet. Liker brett som sitter når det er isete. Du kjører fra 1-30 dager i året.

• Pakke med Cold Brew velger du om du kjører i større anlegg som Hafjell, Hemsedal, Narvik etc. Du kan godt hoppe litt i parken, men det er hele anlegget og fjellet du ønsker å bruke. Litt set-back, litt bredere nose gir mye bedre egenskaper utenfor løypa. Kjører gode svinger i god fart i preppet løype og du kan fint hoppe litt i parken, men dette er ikke brettet for rails.

Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? Ja Nei Mer om cookies »