Gore-Tex

 

• Gore-Tex - Vindtett Pustende Vanntett •

Kjøper du 2 eller flere Gore-Tex produkter får du rabatt

 

GORE-TEX® laminerte plagg er blant de mest holdbare, vanntette, vindtette og pustende klærne du kan kjøpe. GORE-TEX® membranen inneholder 1,4 milliarder små porer per kvadratcentimeter. Derfor penetrerer ikke vanndråper stoffet, samtidig transporteres fuktighet i form av damp ut fra kroppen effektivt. Vannsøyle varierer mellom 25.000 - 28.000 mm.

 

2-Lags • Gore-Tex membranet er alltid bundet til yttermateriale, men her er det ikke bundet til isolasjonen på innsiden. Produsenten kan da fritt designe innsiden av plagget. Her er det rom for ulike typer isolasjon og slitestyrke og komfort til å variere ytelsen i plagget. Ofte er et tolags produkt laminert på en kraftigere stoffkvalitet, så de veier litt mer.

 

3-lags • Gore-Tex membranet er bundet til både ytterlag og isolasjonslag. Alle lagene er bundet sammen og føles som ett. Plagget blir minimalistisk i vekt som gir bedre bevegelse og har mer effektive pusteegenskaper. Denne typen velges ved høy aktivitet og behov for transport ut av mye damp/fuktighet. Gir mindre isolasjon.