RED - Pakke - Voyager 12'6" /m 50% Carbon/Nylon Åre - 2021

NOK 16.047,00 NOK 14.442,00
På lager
Artikkelkode 5056291107862
I butikk: Sjekk status lokalt

I butikk

Lukk
Leveringstid: 0-7 dager

Pakke som inkluderer:

-Brett

-Titan II pume

-Bag

-RedPaddle 50% Carbon åre med nylon åreblad

-Leash(sikkerhetsline)

-Finner

 

Årest beste allrounder for den lekne og turvillige vannrennspadleren. HVA LIGGER RUNDT NESTE SVING? Vouager modellen er en utmerket turkamerat. Designet med tanke på turentusiaster som vil oppleve fjorder, elver og vann på samme følese som en fottur eller en skitur.

Du trenger ikke å tenke på å ta bilen til startpunktet en gang. Sleng tolvseksen i bagen – ta buss, tog, trikk, haik eller bane og padle turer som beriker kropp og sjel. Denne kameraten har mange steder å feste turoppakningen og det du måtte fiske opp fra vannet om fiskestanga er med. Bare husk at blir det Sushilunsj på brädan – vær litt forsiktig med kniven, og tenker du å fyre bål anbefaler vi at du gjør det på land. Tre RAM-Mounts fester gjør brettet ekstremt allsidig for den som synes det er gøy å dokumentere turen eller om du liker å ha fiskeutstyr både her og der.

Voyager er en turmaskin med masse oppdrift og høy stivhet. Hva får du i påsan? Explorer leveres med en genial sekk du kan ha på ryggen eller trille på hjul, en vanntett bag til mobiltelfon eller bilnøkler, verdens beste SUP pumpe, brukerveiledning og et rep-sett.