RED - Pakke - Compact - 5-delt 100% Carbon Åre - 2022

NOK 17.999,00 NOK 13.999,00
På lager
Artikkelkode 001-001-001-0076
I butikk: Sjekk status lokalt

I butikk

Lukk
  • Hvis du kjøper minst 1 av "Compact - 100% Carbon Åre - 2022" så får du gratis frakt

Andre varianter:

Det mest brukervannlige padlebrettet noen sinne uten kompromiss! Den nyeste tekologien fra de som har pushet utviklingen på oppblåsbare SUP i 15 år. Samme ytelse som i andre brett fra Red Paddle, men nå kan du pakke det ned i en bag halvparten så stor. Ta med SUP´en på motorsykkel, sykkel eller på t-banen i rushen. Skal du ut å fly går denne som vanlig bagasje. 9.0 og 11.0 er allroundbrett. 12.0 er en toring versjon for lengre dagsturer eller når du skal overnatte.

Fordelene ved å velge pakke fra Red Paddle er lang. Her er noen.

Tåler mest og har høyeste ytelse av alle oppblåsbare SUP. Patentert teknologi gjør brettene stivere og mer holdbare. Eneste merke med 5 års garanti over hele verden. Tåler garantert 25 psi. Overlegen stabilitet og ytelse. Tar 72 timer å produsere mot billigmerkens hurtigproduksjon på 6 timer.

Markedets råeste pumpe følger med. Pumper raskt med 2 kammere og med samme pumpe kan du pumpe opp til 25 psi.

NY! Disse brettene kommer med den mindre baggen som heter Compact Backpack. 12.0 brettet kommer med en egen versjon hvor det er mulig å justere slik at du bærer ekstra komfortabelet uansett hvor høy du er.

RSS Battens. Nå enda bedre. Disse stiver opp brettet enda mer og gjør avstanden til konkurrentene enda større. Nytt design gjør det enklere å dra de på plass. Kraftig farge for at du ikke skal glemme de på stranda. Miljøvennlig materiale som kan resirkuleres. Bedre holdbarhet.

Nytt stroppesystem. Twin D-ring system gjør at du kan tilpasse stropper til å holde små eneheter sammen med store bagger. My lettere å feste drikkeflasker og lignende ordentlig.

Enklere å pakke sammen. Helt ny teknologi gjør det mulig å lett pakke den ned i en "liten" ryggsekk! De konkurrenten som prøver å nærme seg Red Paddle i ytelse bruker to lag med PVC for å stive opp brettene. Dette gjør dem mye tyngre og mye vanskligere å rulle sammen etter bruk. Livet er enklere med en SUP fra Red Paddle Co :-)