WINGFOIL PAKKER

 

STARTPAKKE: Legg brett, foil og vinge i handlekurven for å få pakkerabatt. Du må ikke kjøpe pumpe, leash og bag for å benytte deg av tilbudet. Leash og pumpe bør du ha om du ikke har fra før av. Bag til brettet øker vanligvis annehåndsverdien og gjør transport til mer enn en våt drøm.

BRETT: Om du har mye erfaring i å balansere brett på vannet kan du velge ett brett fra 10 til 20% liter oppdrift mer enn hva du veier. Har du ingen erfaring med seiling eller balanse på brett i vannet bør du velge ett brett med 20 til 30% liter mer volum enn hva du veier i kg.

FOIL: Veier du under 80kg eller seiler på steder med medium/mye vind velger du SES 940 veier du over 80kg eller seiler på steder hvor det normalt blåser lite velger du SES 1040.

VINGE: Dette er minimumstørrelse vi anbfaler fordi de fleste nybegynnere surrer rundt i lite vind og trenger ekstra trøkk for å komme igang. Blåser det oftest mer enn 10ms i området ditt, kan du fint velge størrelse mindre enn anbefalingen.

60-70kg - 5m270-75kg - 5.5m275-85kg - 6m285kg og oppver - 6.5m2

Det er vrient å velge når man ikke jobber med dette hver dag og har hundrevis av kundehistorier og stort erfaringsgrunnlag å konkludere fra. Send oss en mail med relevant info eller ring oss, så velger vi den beste løsningen sammen med deg.