JUNIOR • Gnu Recess/Lib-Tech Blaster + Deeluxe Rough Diamond + SP Kiddo

JUNIOR • Gnu Recess/Lib-Tech Blaster + Deeluxe Rough Diamond + SP Kiddo

For at SUPERDEALEN skal slå inn må du legge brett, bindinger og boots i handlekurven. Den finner du øverst til høyre på siden. Bindingen passer boots i størrelse 33-36. Har junior større føtter velger du pakken med BMX bindingen.

Velg mellom Gnu Recess eller Lib-Tech Blaster. De er laget i samme mal på samme fabrikk. Mervin som produserer disse har fordelt størrelsene mellom de to merkene. Velg det som passer eller det som junior har mest lyst på. Med Banana Technology og Magnetraction. Dette er løsningen som får barnet ditt raskest i gang. Lettere å kjøre gode svinger med god teknikk og sitter bedre på hardt underlag.

SP KIDDO Beste løsningen til de minste barna. Med Fas-tec systemet klarer de seg selv. Enkelt å ta av og på binding og perfekt innstilt fra gang til gang.

ROUGH DIAMOND Juniorbott med god støtte. Går opp til størrelse 39. BOA stramming gjør at junior selv kan stramme støvler og enkelt å få de stramt nok. POWER STRAP på toppen av boot gjør det enkelt å justere hvor stiv den skal oppleves. INNBYTTE Når barnet har vokst ut av boot, lever de tilbake, få refundert halvparten av det du betalte for de på neste boot. Boot må være i god stand.

Klikk her for størrelseskart boots

Klikke her for hjelp til valg av lengde på brett

Filter ↓
Sorter etter:
Sorter etter: