Lib-Tech - Orca 2021 - C2

NOK 7.499,00
På lager
Artikkelkode 20SN044-Snowboard-153
I butikk: Sjekk status lokalt

I butikk

Lukk
Favoritten på våre demoer, på nettforum og blant våre ansatte. Brettet som tok verden med storm og ble det mest solgt i USA selv om det er i øvre prissjikte. Rå i pudder, rå i bakken!

Travis Rice Orca. Pudderbrettet som flyter som en drøm og som carver aggressivt i bakken. Den åpenbare teknologien som gir flyt er på plass. Bred nose, tilbakestilte bindinger, kort tail, rocker mellom bindingene og camber i nose og tail. Alt dette gjør at denne er 100% perfekt for kjøring i dyp snø.

Så til det som skiller den fra andre brett med egenskapene trukket helt mot løssnøkjøring. Brett med kort tail laget for pudder vil ha problemer med å holde svingen i preppet løype, spesielt når du svinger på helkant. Når du får opp fart og lener deg bakover krever det mye teknikk for at du ikke skal miste grepet i svingen og går over i en skrens. Det er jo ikke noe moro. Du ønsker jo skjærende og fartsylte svinger! Dette har magikerne på Mervin fabrikken løst. Camberen i tailen er superaggressiv. Den bøyer seg kraftig ned. Det gjør at tailen griper tak og holder deg på plass som ingen av de andre brettene på markedet i denne klassen gjør. En så kort tail som gir masse glede i løssnøen har her en løsning som gjør at den også fungerer til stor hastighet i løypa med full kontroll. Dette er grunnen til at dette brettet slår de aller fleste andre når det kommer til å fungere både i og utenfor løype.

 

Konstruksjon. Kraftig oppgradert for 2021. Mervin sin Horse Power kjerne med 60% Paulownia og 40% Aspen trekjerne. Lett, spentstig og holdbart. Fiber basert på miljøvvenlig og sterkere Basalt. Resirkulerte bønner i top-sheet og sintrert såle. Sammen gir dette en responsiv og rask konstruksjon.

 

Not your gutless fish. Travis has juiced up this Jackson Hole resort slasher/pow ripper into an apex all terrain tech shred predator. A long floaty nose, combined with powerful, poppy contact maximizing short radius Whale Tail Technology. A tight 7M trench gouging sidecut. Enough width to allow you to really put it on rail on hardpack with no toe drag and to float pillows like a dream, but still narrow enough to be your daily driver all season long. Take it to Alaska, drop BC pillow lines or blow minds shredding the home resort all season. A mammal to eat all fish.

Art by Mark Dunstan @mawrq

•APEX FREERIDE POW RIPPER MEETS RESORT SLASHING DAILY DRIVER
•LONG FLOATY SMOOTH ENTRY NOSE, TIGHT RADIUS POWER MAXIMIZING TAIL
•RUGGED SUSTAINABLY HARVESTED CORE AND ECO SUBLIMATED TOP