Lær å surfe

Terje Berge driver en av landets beste surfeskoler & utleie & Lib-tech testsenter. Her fra EM i 2017 Foto:SrfSnoSk8

Lurer du på forholdene akkurat nå på Bore så er det enten å legge til surfeskole på facebook https://www.facebook.com/SurfeSkole/  men skal du booke deg på kurs, leie brett, eller fikse et supert sted å bo på stranda, så skal du sjekke ut www.surfeskole.no  

SrfSnoSk8 leverer utstyret til Surfeskole. Vi har også noen Lib-Tech brett for demo eller utleie. På Bore finner du uvurderlig trener kompetanse i Terje og hans team. Skal du først ut og lære noe nytt i havet mener vi at det er like greit å legge lista så lav og komfortabel som mulig. Så for 2018 har vi levert det siste av pedagogiske mirakelbrett fra Softech og freshe skoledrakter fra Ion.

Melder du deg på kurs byr vi på 15% rabatt ved kjøp av personlig utstyr (drakt, sko, hansker). Etter at du har vært gjennom kurset trekker vi opptil 500,- fra når du kjøper brett.

Nå leier vi også ut SUP!

Velkommen til SurfeSkole på Borestranda, hele Norges SurfeStue!

-----------

Hallgeir Thorbjørnsen driver 4Elements i Norge. Her en fin gjeng nybegynnere i 2018. Foto: Inga Maria Beddari

SrfSnoSk8 leverer utstyret til landets største SUP kurs & utleie aktør. Hallgeir og teamet hans byr på uvurderlig kompetanse og fett ustyr. Vil du starte i trygge hender er 4 Elements optimalt.

Tenker du å teste på egenhånd ved å leie, er 4Elements store i Oslo og Drammensområdet. Er du keen på å padle i flokk på SUP safari i Oslofjorden har Hallgeir fine opplevelser å by på. Han har god kapasitet, så firmabookinger er også velkommen. SrfSnoSk8 refunderer inntil 400,- av kursavgift om du kjøper brett innen 5 dager etter at du har vært på kurs.

4Elements er her: http://www.4elements.no og her: https://www.facebook.com/4elements-146704822012748/

Red Paddle er verdens største og flinkeste Stand Up Paddle foretak, så 4Elements har siste nytt i stallen sin.

------------

Her har flere lært å windsurfe enn noen annen plass i landet. Foto:Helge Rotnes

SrfSnoSk8 leverer utstyret til Norges største windsurfingklubb. Lysakerfjorden Brettseilerklubb har gode instruktører og bra utstyr. I 2018 har 30 år med kamp for eget klubbhus blitt realisert, så her er det ordning och reda i løpet av sommeren.

Sjefstrener Ryan Tilbury og hans team av instruktører holder høy klasse og utstyret er tipp topp Fanatic, iRig og NorthSails. Dette er også klubben til sjefen i SrfSnoSk8 så bli ikke bekymret om han sklir forbi og ber deg om å løfte blikket og seile med magen.

LBK finner du her: www.facebook.com/Lysakerfjorden-Brettseilerklubb og her: www.lysakerfjorden.no

-------------

På tur med Titus i norske fjord. Foto: Sup Norway

SrfSnoSk8 leverer utstyret til Norges proffeste ekspedisjonsforetak. Titus Kodzoman er en ex Royal Marine som holder til i Larkollen, men bruker de vakreste plassene i landet som sin lekegrind. Er du keen på en opplevelse for livet og et par visdomsord med på veien er en ekspedisjon med Titus løsningen. 

SUP Norway finner du her:ww.supnorway.com/ og her: www.facebook.com/supnorway1/

------------

På Sotra er det mye padleglede! Foto:Helge Rotnes

SrfSnoSk8 leverer utstyret til hele Bergens SUP hot-spot. Ute på Glesvær styrer Torbjørn skuta med kompetente instruktører og finfint utstyr fra Red Paddle. Vil du lære trygg padling i kaldt vann er Supboards ekstra gode på sikkerhet og lokale forhold.

Supboards Norway sine kurs og utleie finner du her: www.supboards.no og her: www.facebook.com/pg/supboardsnorway