Meny
NOK
Elemnt - SCRAMBLED EGG 3F - 6'2 - FCSII - 40L - SAFFRON
Elemnt SURF

Elemnt - SCRAMBLED EGG 3F - 6'2 - FCSII - 40L - SAFFRON

NOK 6.999,00
NOK 4.899,00 Inkl. mva
På lager
Bring Servicepakke | 2-4 dager virkedager

Kjøp nå, betal senere.

  • Klarna • Mastercard • Visa
  • Norsk Brettbutikk Siden 1978
  • Rask levering med Brings Servicepakke

Andre varianter:

Produktbeskrivelse

The Scrambled Egg has a constant curve extra wide outline shape, rocker is low through middle of board with late nose kick, with a very subtle single concave bottom contour starting from the nose and middle section, which feeds into a deep double concave and pronounced vee through the fin area.
This board will paddle very well and flow easily through turns.

Spesifikasjoner

Artikkelnummer:
M-PE FCSII Trifin 40L 62FT
SKU
F22-ELE-SCF-602
Merke
Elemnt
Modell
Scrambled Egg
Lengde
6'2"
Volum
40.19L
Mål
21 3/4 x 2 11/16
Konstruksjon
Epoxy
Finne set-up
3-Fins FCSII
Lurer du på noe? Vi kan hjelpe.
Mail: [email protected] Tlf: 9302 9020. Det er ofte travelt, så får du ikke svar, send mail.

Relaterte produkter

Lurer du på noe? Vi kan hjelpe.
Mail: [email protected] Tlf: 9302 9020. Det er ofte travelt, så får du ikke svar, send mail.

Nylig viste

Elemnt SURF SCRAMBLED EGG 3F - 6'2 - FCSII - 40L - SAFFRON
-30%
Elemnt SURF
SCRAMBLED EGG 3F - 6'2 - FCSII - 40L - SAFFRON
NOK 6.999,00 NOK 5.599,20 NOK 4.899,00 NOK 3.919,20

Spesifikasjoner

Artikkelnummer:
M-PE FCSII Trifin 40L 62FT
SKU
F22-ELE-SCF-602
Merke
Elemnt
Modell
Scrambled Egg
Lengde
6'2"
Volum
40.19L
Mål
21 3/4 x 2 11/16
Konstruksjon
Epoxy
Finne set-up
3-Fins FCSII
0/5
0 stjerner basert på 0 anmeldelser
0 reviews

I butikk

Online and in-store prices may differ
Last updated: Today at 06:54
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Sum, inkl. mva.
NOK 0,00
0
Sammenlign
Start comparison

Review Elemnt SURF Elemnt - SCRAMBLED EGG 3F - 6'2 - FCSII - 40L - SAFFRON

Dette produktet har blitt lagt til i handlekurven din!
Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? Ja Nei Mer om cookies »