Meny
NOK
Dakine - Indy Hot Wax - All Temp (-8° til -2°) 160g
Dakine

Dakine - Indy Hot Wax - All Temp (-8° til -2°) 160g

NOK 299,00 Inkl. mva
På lager

Voks til snowboardet for alle tempraturer. Tilbringer du ikke morningen med å måle snøtempraturer før du vokser brettet kan dette være løsningen for deg. Les mer.

Bring Servicepakke | 2-4 dager virkedager

Kjøp nå, betal senere.

  • Klarna • Mastercard • Visa
  • Norsk Brettbutikk Siden 1978
  • Rask levering med Brings Servicepakke

Andre varianter:

Produktbeskrivelse

Indy Hot Wax is our highest performing wax. We start with a blend of paraffin, like our Nitrous, then add a synthetic fluorine to further reduce friction in most snow conditions. We call it Indy Hot Wax, because that's how we designed it for use, but here's a secret, you can rub it on too.

  • Hot waxing recommended, but can also be rubbed on
  • Added synthetic flouro for best performance
  • Choose Cold for temperatures below 20F [ -7C ], Warm for temperatures above 26F [ -3C ] or All Temp for all snow conditions

Spesifikasjoner

EAN Code
610934187953
SKU
10001568
Lurer du på noe? Vi kan hjelpe.
Mail: [email protected] Tlf: 9302 9020. Det er ofte travelt, så får du ikke svar, send mail.

Relaterte produkter

Lurer du på noe? Vi kan hjelpe.
Mail: [email protected] Tlf: 9302 9020. Det er ofte travelt, så får du ikke svar, send mail.

Nylig viste

160g
Dakine Indy Wax All Temp (-8 til -2°)
Dakine
Indy Wax All Temp (-8 til -2°)
NOK 299,00 NOK 239,20

Spesifikasjoner

EAN Code
610934187953
SKU
10001568
0/5
0 stjerner basert på 0 anmeldelser
0 reviews

I butikk

Online and in-store prices may differ
Last updated: Today at 06:58
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Sum, inkl. mva.
NOK 0,00
0
Sammenlign
Start comparison

Review Dakine Dakine - Indy Hot Wax - All Temp (-8° til -2°) 160g

Dette produktet har blitt lagt til i handlekurven din!
Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? Ja Nei Mer om cookies »