Torx Screwdriver skrutrekker sett T30 og T40 Ironside

NOK 600,00
På lager
I butikk: Sjekk status lokalt

I butikk

Lukk

Andre varianter:

Hydrofoilen din fortjener presisisjonsverktøy under etter og forspill.

Torx 40 stresser vi ofte med å få i rett utgave (ofte er toppen for myk når trekkerene tres i hverandre). Denne kombinasjonen fra Ironside er hva vi selv bruker og den er hva vi mener er best. Skrutrekker med håndfeeling gjør det raskest å skru med og sluttmomentet blir passe når du trer trekkerne i hverandre.

Vi anbefaler IKKE bruk av stusslig verktøy som ofte følger med i skruesettene til annet enn at de er ok å ha med som nødverktøy på vannet fordi de tar liten plass. Alt brukbart verktøy ruster så husk å tørke av de akkurat som du gjør med hydrofoilen etter bruk. Litt smøring hjelper også på levetiden.

Batteridriller momentnøkler og slikt er unødvendig komplisert og gir større mulighet for at bits bommer og vraker skruer. Hvis bruk av drill: pass på at clutchen står på hardeste innstilling på de fleste 12V driller, har 18V eller mer kan det være langt flere muligheter. (Er du god med drill og går det stort sett bra.) Bruk av stort verktøy på liten skrue, eller ufaglært batteridrillkjøring, er det den vanligste årsaken vi ser til ødelagte skruer.