Bravo - 22psi GE21 Elektrisk SUP Pump 125 l/m Cigarett uttak

Artikkelnummer:: K6130801
Tilgjengelighet: På lager

Nyeste pumpa fra Bravo med innebygd batteri. Lade fra cigarettplugg eller 220V Høyt nok trykk til all slags SUP brett.

Et par ting om elektriske pumper som er viktig:

De lager mer lyd enn en manuell pumpe så ikke tenk at det er ok å stille seg midt i en folkemengde og bruke den der. (pump opp brettet ved bilen eller litt unna solbaderene). Batteriet er et 12V batteri som bare varer lenge hvis du passer på at det er strøm på det. Skal det stå noen måneder må du lade det opp og ta ut sikringen, eller lade det opp en gang i måneden for å være sikker. Det ta ca 10 minutter å pumpe opp et medium str. brett til 20 psi.

Når du har brukt opp batteriet (kan ta noen år hvis du behandler det riktig) er det lett å bytte det ut. Skru opp boksen og erstatt 12V batteriet med et nytt. Denne pumpa pumper et par/tre brett før det må lades, eller koble det til strøm i bilen så tar det flere! Det stopper når det blir for varmt, la det kjøle seg ned noen minutter hvis du pumper mange brett etter hverandre. Driver du med mye pumping skal du heller bruke 6000,- på en proff pumpe, vi har det også.

Pumpa det står mest om på internett fra Bravo er en utgave til 2500,- Den er bedre isolert som er fint i forhold til lyd, men negativt i forhold til varmeutvikling. De har samme motor. Så derfor velger vi Bravo 22 som gir mest effekt for penga og er lettest å vedlikeholde. 

Les gjerne bruksanvisningen.

– New robust and fast inflator for high pressure applications. – Easy setting of desired pressure with automatic stop – Standard connection to cigarette plug for operation and recharge – Integrated 12V DC battery, rechargeable through cigarette plug or standard 110-240 AC/DC adaptor – Carry-bag included Item GE 21 Part number 6130800 Air flow 125 l/min Max. Pressure 1,5 bar (22.0 psi) Current consumption 9A max Inflate – deflate INFLATE and DEFLATE Voltage supply 12V DC from cigarette plug Dimensions in bag : 22 x32 x 22 cm Weight 6.40 kg Construction ABS + PA Suitable for BOATS, SUP, KITES, KAYAKS, ALL KIND OF INFLATABLES

0 stjerner basert på 0 anmeldelser
Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? Ja Nei Mer om cookies »